20/06/2022 20/06/2022 Την Κυριακή μετά την Πεντηκοστή η Εκκλησία μας εορτάζει του Αγίους Πάντες, δηλαδή όλους τους γνωστούς και αγνώστους αγίους. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, Κάτω Πολεμιδιών. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον νέο ιερό ναό Αγίου Λουκά του...
20 Ιουνίου, 2022 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 9:30

Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Την Κυριακή μετά την Πεντηκοστή η Εκκλησία μας εορτάζει του Αγίους Πάντες, δηλαδή όλους τους γνωστούς και αγνώστους αγίους. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, Κάτω Πολεμιδιών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον νέο ιερό ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού, που βρίσκεται στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας στην Λεμεσό.

Πανήγυρη του Αγίου Λεοντίου

Στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, πολιούχου της Λεμεσού, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Λεοντίου επισκόπου Νεαπόλεως. Ο Άγιος Λεόντιος είναι ο συγγραφέας του βίου του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων