26/03/2022 26/03/2022 Την παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας. Στις 25 Μαρτίου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, Κάτω Πολεμιδιών. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την χειροτονία εις πρεσβύτερόν του διακόνου του ναού, π. Στυλιανού Φιλίππου....
26 Μαρτίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2022 - 13:51

Ο Επίσκοπος Αμαθούντος τέλεσε χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αμαθούντος τέλεσε χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου

Την παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον ιερό καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας.

Στις 25 Μαρτίου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, Κάτω Πολεμιδιών. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την χειροτονία εις πρεσβύτερόν του διακόνου του ναού, π. Στυλιανού Φιλίππου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε της πανηγυρικής Δοξολογίας για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Σάββας Στούπας μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ.

Ο Θεοφιλέστατος παρευρέθηκε και στην μαθητική παρέλαση της Λεμεσού, μαζί με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων