22/09/2019 22/09/2019 Μέσα στο πλαίσιο των εορτασμών των 140 χρόνων από την μακαρία κοίμηση του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, πολιούχου της πόλεως Λεμεσού, προσκλήθηκε από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο για να ομιλήσει ο Πανοσολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης Ελισσαίος. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί μίλησε σε ιερατική σύναξη των...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 13:50

Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας στη Λεμεσό

Μέσα στο πλαίσιο των εορτασμών των 140 χρόνων από την μακαρία κοίμηση του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, πολιούχου της πόλεως Λεμεσού, προσκλήθηκε από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο για να ομιλήσει ο Πανοσολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης Ελισσαίος.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί μίλησε σε ιερατική σύναξη των κληρικών της μητροπολιτικής περιφέρειας Λεμεσού, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων