19/09/2022 20/09/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών την Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, 18 Σεπτεμβρίου 2022. Με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, ο Πανιερώτατος επισήμανε ότι το Ευαγγέλιο και ο Λόγος του Θεού στηρίζονται πάνω στην ελευθερία...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 3:51

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για τη μετάνοια και την ταπείνωση

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για τη μετάνοια και την ταπείνωση

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών την Κυριακή μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Με αφορμή την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, ο Πανιερώτατος επισήμανε ότι το Ευαγγέλιο και ο Λόγος του Θεού στηρίζονται πάνω στην ελευθερία και το αυτεξούσιο του ανθρώπου, τα οποία ο ίδιος ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο και ποτέ δεν τα παίρνει πίσω. Παράλληλα, έκανε αναφορά, μεταξύ άλλων, στις αρετές της μετάνοιας και της ταπείνωσης.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων