08/08/2022 08/08/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρέστη στη μουσική εκδήλωση «Ωδή της Κύπρου Αξία», αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, η οποία έλαβε χώρα στο κοινοτικό αμφιθέατρο Αψιούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 προς οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Νέοι της Υπαίθρου και τα τραγούδια ερμήνευσαν...
08 Αυγούστου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 18:20

 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στη μουσική εκδήλωση «Ωδή της Κύπρου Αξία»

Διαδώστε:
 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στη μουσική εκδήλωση «Ωδή της Κύπρου Αξία»

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος παρέστη στη μουσική εκδήλωση «Ωδή της Κύπρου Αξία», αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, η οποία έλαβε χώρα στο κοινοτικό αμφιθέατρο Αψιούς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 προς οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Νέοι της Υπαίθρου και τα τραγούδια ερμήνευσαν ο Κωνσταντίνος Τζιοβάννης και η Μαρία Βαρδάκη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων