31/01/2023 31/01/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος τέλεσε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 τα Θυρανοίξια και τον Αγιασμό της ανακαινισμένης εκκλησίας που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος «Θεοτόκος». Ακολούθως ο Πανιερώτατος ευλόγησε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ιδρύματος, πλαισιωμένος από τον Διευθυντή Δρ. Αντώνη Γκανά, από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προσωπικό, καθώς επίσης και...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 21:50

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στο Ίδρυμα «Θεοτόκος» για τα Θυρανοίξια εκκλησίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στο Ίδρυμα «Θεοτόκος» για τα Θυρανοίξια εκκλησίας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος τέλεσε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 τα Θυρανοίξια και τον Αγιασμό της ανακαινισμένης εκκλησίας που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

Ακολούθως ο Πανιερώτατος ευλόγησε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ιδρύματος, πλαισιωμένος από τον Διευθυντή Δρ. Αντώνη Γκανά, από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προσωπικό, καθώς επίσης και φίλους του Ιδρύματος.

Παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του για το αξιέπαινο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα «Θεοτόκος», αλλά και για την ευόδωση των στόχων του για το καλό των ατόμων με αναπηρία. Ακολούθως ευχήθηκε σε όλους ευλογημένη και φωτισμένη η νέα χρονιά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Διευθυντής κ. Γκανάς και αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο, ευχήθηκε με τη σειρά του σε όλους τους παρισταμένους υγεία και καλό νέο έτος.

(Πηγή: cyprusreporter)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων