23/10/2021 23/10/2021 Το γραφείο Ορθοδόξου Ομολογίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, σειρά διαλέξεων με θέματα ορθόδοξης χριστιανικής κατήχησης, μελέτης της Αγίας Γραφής και ποιμαντικής αντιμετώπισης των αιρέσεων. Οι διαλέξεις αυτές θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα που βρίσκεται πάνω από το Αρχονταρίκι της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Ομιλητές θα...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 21:49

Ομιλίες για την κατήχηση στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ομιλίες για την κατήχηση στη Μητρόπολη Λεμεσού

Το γραφείο Ορθοδόξου Ομολογίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, σειρά διαλέξεων με θέματα ορθόδοξης χριστιανικής κατήχησης, μελέτης της Αγίας Γραφής και ποιμαντικής αντιμετώπισης των αιρέσεων.

Οι διαλέξεις αυτές θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα που βρίσκεται πάνω από το Αρχονταρίκι της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Ομιλητές θα είναι ο θεολόγος και διευθυντής του Γραφείου Ορθοδόξου Ομολογίας της μητροπόλεως Λεμεσού κ. Σάββας Αλεξάνδρου και ο κ. Φίλιππος Λουκαΐδης, επίσης θεολόγος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων