13/05/2022 13/05/2022 Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο για ενίσχυση των τελειόφοιτων μαθητών, που ξεκινούν τις εξετάσεις τους στην Κύπρο,  εψάλη χθες, Πέμπτη, 12 Μαΐου, στον Mητροπολιτικό Ιερό Nαό Παναγίας Παντανασσής Λεμεσού. Εντός του ιερού βήματος συμπροσευχόμενος ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στο τέλος μίλησε στους μαθητές και μεταξύ άλλων τους είπε: «Με την Παράκληση...
13 Μαΐου, 2022 - 22:16

Παράκληση για τους τελειόφοιτους στον Μητροπολιτικό της Λεμεσού

Διαδώστε:
Παράκληση για τους τελειόφοιτους στον Μητροπολιτικό της Λεμεσού

Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο για ενίσχυση των τελειόφοιτων μαθητών, που ξεκινούν τις εξετάσεις τους στην Κύπρο,  εψάλη χθες, Πέμπτη, 12 Μαΐου, στον Mητροπολιτικό Ιερό Nαό Παναγίας Παντανασσής Λεμεσού.

Εντός του ιερού βήματος συμπροσευχόμενος ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στο τέλος μίλησε στους μαθητές και μεταξύ άλλων τους είπε: «Με την Παράκληση στην Παναγία μας, την παρακαλούμε να είναι μαζί σας, να σας συνοδεύει, να σας σκεπάζει, να σας ευλογεί, να σας φωτίζει στον δρόμο της ζωής σας, στις επιλογές σας και σε οτιδήποτε θα συναντήσετε μπροστά σας. Εύχομαι καλή επιτυχία! Ο Θεός μαζί σας και να έχετε πάντοτε, παιδιά, υπόψη σας ότι η επιτυχία δεν είναι στα μαθήματα και στους αριθμούς, μόνο. Αλλά η επιτυχία είναι να γίνουμε καλοί και σωστοί άνθρωποι όπως μας θέλει ο Θεός. Τέκνα Θεού. Όμοιοι με τον Θεό Πατέρα μας».

Μετά το τέλος της Ακολουθίας πέρασαν όλα τα παιδιά πήραν την ευχή του Μητροπολίτου μας και έδωσε σ’ όλους ως ευλογία μια εικόνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων