29/06/2020 29/06/2020 Την Παρασκευή 26 Ιουνίου το βράδυ τελέστηκε πανηγυρική αγρυπνία στα ερείπια της Βασιλικής στην Αρχαία Αμαθούντα, κατά την οποία εορτάστηκαν ο Άγιος Τύχων και πάντες οι Άγιοι Ιεράρχες της Επισκοπής Αμαθούντος. Της Ιεράς αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Επίσης συμμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς...
29 Ιουνίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 22:47

Πλήθος πιστών στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στην Αρχαία Αμαθούντα

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στην Αρχαία Αμαθούντα

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου το βράδυ τελέστηκε πανηγυρική αγρυπνία στα ερείπια της Βασιλικής στην Αρχαία Αμαθούντα, κατά την οποία εορτάστηκαν ο Άγιος Τύχων και πάντες οι Άγιοι Ιεράρχες της Επισκοπής Αμαθούντος.

Της Ιεράς αγρυπνίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος και συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Επίσης συμμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ισαάκ, ιερείς και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων