01/09/2019 01/09/2019 Με τις πρέπουσες τιμές, κλήρος και λαός υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 30 Αυγούστου τεμάχιο λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και μέρος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος από την Ι.Μ. Παναχράντου της νήσου Άνδρου στην κοινότητα Τραχωνίου. Τα ιερά λείψανα υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς Λεμεσού Αρχιμ. Ισαάκ. Μετά την υποδοχή ακολούθησε...
01 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:33

Πλήθος πιστών στην υποδοχή Ιερών λειψάνων στην Ι.Μ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στην υποδοχή Ιερών λειψάνων στην Ι.Μ. Λεμεσού

Με τις πρέπουσες τιμές, κλήρος και λαός υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 30 Αυγούστου τεμάχιο λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και μέρος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος από την Ι.Μ. Παναχράντου της νήσου Άνδρου στην κοινότητα Τραχωνίου.

Τα ιερά λείψανα υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς Λεμεσού Αρχιμ. Ισαάκ.

Μετά την υποδοχή ακολούθησε ιερά αγρυπνία προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλου Αρχιμ. Ισαάκ.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ναό μέχρι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Ο Ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ για προσκύνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων