30/07/2020 30/07/2020 Προς προσκύνηση θα εκτίθεται τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος συνοικισμού Κολοσσίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.  Στον Ιερό Ναό, ο οποίος πανηγυρίζει, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 19:00 ενώ την Κυριακή 2 Αυγούστου το πρωί...
30 Ιουλίου, 2020 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 12:21

Προς προσκύνηση το Ιερό Λείψανο της Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος

Διαδώστε:
Προς προσκύνηση το Ιερό Λείψανο της Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος

Προς προσκύνηση θα εκτίθεται τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Αγίας Φωτεινής της Καρπασίτιδος συνοικισμού Κολοσσίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. 

Στον Ιερό Ναό, ο οποίος πανηγυρίζει, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 19:00 ενώ την Κυριακή 2 Αυγούστου το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Σημειώνεται ότι ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοικτός όλη την ημέρα της Κυριακής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων