24/11/2020 24/11/2020 Για σήμερα το απόγευμα, στις 7.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) ή 12:30μ.μ (Eastern time), είναι προγραμματισμένη η 1η e-Σύναξη με το Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας από το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία, www.pemptousia.gr. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού θα μιλήσει στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 8:18

Σήμερα η 1η e-Σύναξη του Μητρ. Λεμεσού με τους Φοιτητές της Κλουζ

Διαδώστε:
Σήμερα η 1η e-Σύναξη του Μητρ. Λεμεσού με τους Φοιτητές της Κλουζ

Για σήμερα το απόγευμα, στις 7.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) ή 12:30μ.μ (Eastern time), είναι προγραμματισμένη η 1η e-Σύναξη με το Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και το Σύλλογο Φοιτητών της Κλουζ Ρουμανίας από το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία, www.pemptousia.gr.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού θα μιλήσει στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της ομιλίας όσο και των ερωταποκρίσεων.

Όσοι από εσάς θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να εγγραφούν εκ των προτέρων στη συνάντηση, πατώντας στην παρακάτω διεύθυνση:

https://zoom.us/meeting/register/tJwldumrqD8pH9PrInNmDq3e-zRCX04nlmRf

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email, που θα περιέχει πληροφορίες για την είσοδο σας στη συνάντηση.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση ZOOM «Desktop or mobile» app, για να μπορείτε να ακούτε σε διαφορετικές γλώσσες. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version

Για οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων