08/09/2022 08/09/2022 Στη Μητρόπολη Λεμεσού θα προσφέρονται εξιδεικευμένα προγράμματα της Αγίας Σκέπης για υποστήριξη χρηστών και των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του  Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου. Στο χώρο της Μητρόπολης θα λειτουργήσει Συμβουλευτικός Σταθμός της Αγίας Σκέπης για όσους χρήστες θέλουν να ενταχθούν στην Θεραπευτική  Κοινότητα ή άτομα που θέλουν να σταματήσουν τη...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 17:17

Στη Μητρόπολη Λεμεσού προγράμματα της Αγίας Σκέπης για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Λεμεσού προγράμματα της Αγίας Σκέπης για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

Στη Μητρόπολη Λεμεσού θα προσφέρονται εξιδεικευμένα προγράμματα της Αγίας Σκέπης για υποστήριξη χρηστών και των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του  Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιου.

Στο χώρο της Μητρόπολης θα λειτουργήσει Συμβουλευτικός Σταθμός της Αγίας Σκέπης για όσους χρήστες θέλουν να ενταχθούν στην Θεραπευτική  Κοινότητα ή άτομα που θέλουν να σταματήσουν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Επίσης, το επιστημονικό προσωπικό της Αγίας Σκέπης θα προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες που έχουν δικό τους άτομο στο θεραπευτικό πρόγραμμα ή που επιθυμούν να κινητοποιήσουν δικό τους άτομο, που είναι ενεργός χρήστης, να ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη.

Μέσω των δύο προγραμμάτων, η Αγία Σκέπη σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λεμεσού, θα καλύψουν τις περιοχές Λεμεσού και Πάφου παρέχοντας άμεση βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συμβουλευτικό Σταθμό στο τηλέφωνο 22-347720.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων