07/01/2020 07/01/2020 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου προεξήρχε της Αγρυπνίας των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο, αυτό ακολουθούν οι Ρώσοι) στον ιερό παρεκκλήσιο του Φιλανθρώπου Χριστού, όπου προσωρινά η ρωσική κοινότητα της Λεμεσού χρησιμοποιεί για της λατρευτικές της ανάγκες. Στην Αγρυπνία πλαισίωσαν τον Μητροπολίτη μας ο πρωτοσύγκελος της μητροπόλεως αρχ. Ισαάκ,...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 16:02

Χριστούγεννα στη Ρωσική κοινότητα της Λεμεσού

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στη Ρωσική κοινότητα της Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου προεξήρχε της Αγρυπνίας των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο, αυτό ακολουθούν οι Ρώσοι) στον ιερό παρεκκλήσιο του Φιλανθρώπου Χριστού, όπου προσωρινά η ρωσική κοινότητα της Λεμεσού χρησιμοποιεί για της λατρευτικές της ανάγκες.

Στην Αγρυπνία πλαισίωσαν τον Μητροπολίτη μας ο πρωτοσύγκελος της μητροπόλεως αρχ. Ισαάκ, ο εφημέριος της ρωσικής εκκλησίας ο πρωτ. Παύλος Ποβαλιάεφ, ο πρωτ. Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρεσβ. Παναγιώτης Ελπιδοφόρου και ο διάκονος π. Παύλος Χριστοδουλίδης.

Στην αγρυπνία συμμετείχαν Ρώσοι αλλά και άλλοι αδελφοί από διάφορες σλαβικές χώρες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων