11/07/2019 11/07/2019 Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, κατόπιν επιθυμίας του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, με τον οποίο υπήρξαν πνευματικά τέκνα του οσίου Ιακώβου του Τσαλίκη, και με πρόσκληση του νέου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, θα μετάσχει ως ομιλητής στην Ημερίδα της Μητροπόλεως αυτής, με γενική θεματική, «Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία», που...
11 Ιουλίου, 2019 - 11:21

«Η απλότητα που γνώρισα στον όσιο Ιάκωβο»

Διαδώστε:
«Η απλότητα που γνώρισα στον όσιο Ιάκωβο»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, κατόπιν επιθυμίας του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, με τον οποίο υπήρξαν πνευματικά τέκνα του οσίου Ιακώβου του Τσαλίκη, και με πρόσκληση του νέου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου, θα μετάσχει ως ομιλητής στην Ημερίδα της Μητροπόλεως αυτής, με γενική θεματική, «Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Τσοτυλίου, αναπτύσσοντας το θέμα «Η απλότητα που γνώρισα στον όσιο Ιάκωβο». Έναρξη Ημερίδας: 11.00 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων