05/02/2020 05/02/2020 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου κατά τη λειτουργία θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Μιχαήλ Γεωργίου. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες. Το εσπέρας...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 16:18

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (8 – 10 Φεβρουαρίου)

Διαδώστε:
Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (8 – 10 Φεβρουαρίου)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου κατά τη λειτουργία θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Μιχαήλ Γεωργίου.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Τραχυπέδουλα.

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Αγίου Χαραλάμπους μεταξύ Λυσού και Φιλούσας Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ρηγίνου και Ορέστη στην Τρεμιθούσα.

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα κηρύξουν ως εξής:

Παύλος Άρκου Κολώνη

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης Γιόλου

Γεώργιος Σαββίδης Λέμπα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων