18/12/2022 18/12/2022 Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, Τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου,. Ο Πανιερώτατος ψήφισε στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα ενώ κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο προέβη σε δηλώσεις καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει. “Μόλις έχω εξασκήσει το εκλογικό μου δικαίωμα. Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς....
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:56

Ψήφισε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Διαδώστε:
Ψήφισε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, Τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου,. Ο Πανιερώτατος ψήφισε στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα ενώ κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο προέβη σε δηλώσεις καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει.

“Μόλις έχω εξασκήσει το εκλογικό μου δικαίωμα. Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Όλοι οι Μητροπολίτες έχουν παρουσιάσει το πρόγραμμα τους και να αποφασίσει ο καθένας ποιο πρόγραμμα θέλει. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι οι εκλογές είναι ένα εκκλησιαστικό γεγονός, παρά τις εξάρσεις των τελευταίων ημερών.”

“Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε και την επόμενη μέρα. Ακόμη δεν πήραμε κάποια μηνύματα, γιατί μια ώρα έχει που ξεκίνησε η διαδικασία. Πιστεύω όμως ότι θα είναι θετικά. Αν γίνουν με τον δημοκρατικό τρόπο που έχουμε υποσχεθεί, θα είναι αποδεκτό το οποιοδήποτε αποτέλεσμα”, κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων