20/09/2022 20/09/2022 Τον Αγιασμό στο Περιφερειακό Δημοτικό σχολείο Ταμασού στην κοινότητα των Περάτων Ορεινής τέλεσε σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, συμπαραστατούμενος από τους πρωτοπρεσβύτερους Γεώργιο Κωνσταντίνου και Δημήτριο Δημητριάδη, καθώς και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Ο Πανιερώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες για μια σχολική ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά,...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 16:29

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Περάτων από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Περάτων από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Τον Αγιασμό στο Περιφερειακό Δημοτικό σχολείο Ταμασού στην κοινότητα των Περάτων Ορεινής τέλεσε σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, συμπαραστατούμενος από τους πρωτοπρεσβύτερους Γεώργιο Κωνσταντίνου και Δημήτριο Δημητριάδη, καθώς και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Ο Πανιερώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες για μια σχολική ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά, ευχόμενος να αποκτήσουν γνώσεις και σοφία, τα οποία θα αποτελέσουν εφόδια στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων