24/05/2022 25/05/2022 Πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας, η εκδήλωση «ΠΑΡΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ», την οποία διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», υπό την αιγίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρόν του έδωσε και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος αφού χαιρέτισε επικροτώντας...
24 Μαΐου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 5:12

Εκδήλωση για την παραποδηλασία από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την παραποδηλασία από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας, η εκδήλωση «ΠΑΡΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ», την οποία διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», υπό την αιγίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρόν του έδωσε και ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ο οποίος αφού χαιρέτισε επικροτώντας την ωραία αυτή δράση, δοκίμασε και ο ίδιος τη χρήση των χειρήλατων, τα οποία υπήρχαν στο χώρο της εκδήλωσης για δοκιμαστική χρήση σε όποιον επιθυμούσε να γνωρίσει από κοντά το ειδικό αυτό μέσο το οποίο χρησιμοποιούν και οι παραπληγικοί συνάνθρωποί μας. Επίσης παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της οργάνωσης παραπληγικών Κύπρου κ. Δημήτρης Λαμπριανίδης και αρκετοί εκπρόσωποι άλλων οργανώσεων.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την παραποδηλασία μέσα από την εμπειρία του παραποδηλάτη κ. Γιαννάκη Γαβριήλ αλλά και με ενημέρωση του ομοσπονδιακού προπονητή παραποδηλασίας κ. Αντρέα Χατζηπαντελή. Ο παραποδηλάτης κ. Γαβριήλ μεταξύ άλλων μετέφερε στον Δήμαρχο Λευκωσίας την ικανοποίηση που έχουν οι παραποδηλάτες για το έργο που έχει επιτελέσει ο Δήμος Λευκωσίας σε σχέση με τις προσβάσεις και την αύξηση στους χώρους που κινούνται τα άτομα με αναπηρία στη Λευκωσία και ειδικότερα στο κέντρο.

Επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα χειρήλατα, είχαν και οι παρευρισκόμενοι μεταξύ αυτών και μερικά άτομα με παραπληγίες, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένταξη τους στην ομάδα παραποδηλασίας που διατηρεί ο ποδηλατικός όμιλος «Άγιος Μνάσων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων