16/03/2023 16/03/2023 Το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, πραγματοποιήθηκε συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Καβαρνό, η οποία είχε και φιλανθρωπικό σκοπό αφού μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Στη συναυλία έλαβε μέρος και η Χορωδία υπό την διεύθυνση του...
16 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 20:18

Φιλανθρωπική Βυζαντινή Συναυλία από τον π. Νικόδημο Καβαρνό

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική Βυζαντινή Συναυλία από τον π. Νικόδημο Καβαρνό

Το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, πραγματοποιήθηκε συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με τον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Καβαρνό, η οποία είχε και φιλανθρωπικό σκοπό αφού μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Στη συναυλία έλαβε μέρος και η Χορωδία υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού της Μητροπόλεως, κ. Δημήτρη Ιεροδιακόνου.

Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον π. Νικόδημο και όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές της συναυλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων