27/05/2022 27/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ομίλησε στην απογευματινή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εθελοντές/φίλοι ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού στον περίβολο του ιερού ναού Αγίας Βαρβάρας, στην ομώνυμη κοινότητα, την Πέμπτη το απόγευμα, 26 Μαΐου 2022. Θέμα της ομιλίας του Πανιερωτάτου ήταν “η πρακτική της αγάπης ως θεμέλιος λίθος στην ανασύσταση...
27 Μαΐου, 2022 - 14:30

H πρακτική της αγάπης ως θεμέλιος λίθος στην ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
H πρακτική της αγάπης ως θεμέλιος λίθος στην ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ομίλησε στην απογευματινή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εθελοντές/φίλοι ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού στον περίβολο του ιερού ναού Αγίας Βαρβάρας, στην ομώνυμη κοινότητα, την Πέμπτη το απόγευμα, 26 Μαΐου 2022.

Θέμα της ομιλίας του Πανιερωτάτου ήταν “η πρακτική της αγάπης ως θεμέλιος λίθος στην ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής”, στην οποία ο Πανιερώτατος ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο μαζί με όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως και όλων των κοινοτήτων κατόρθωσαν να υλοποιήσουν το έργο που αντικρύζει κανείς σήμερα, 15 χρόνια από την ανασύστασή της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Ιερείς της κοινότητος, των γύρω χωριών, ο Γενικός Αρχιερατικός, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ραφαήλ Μισιαούλης, εκπρόσωποι από άλλους χριστιανικούς συνδέσμους της Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων