17/10/2020 17/10/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ιδρύσει το «Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο», όπου θα προσφέρει σειρά εκλαϊκευμένων επιστημονικών διαλέξεων. Οι διαλέξεις θα δίνονται από Καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου και άλλων ξένων Πανεπιστημίων, καθώς και από ειδικά καταρτισμένους ομιλητές σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, όπως π.χ. κοινωνικά,...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 11:48

Ιδρύθηκε το “Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο”

Διαδώστε:
Ιδρύθηκε το “Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο”

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ιδρύσει το «Ταμάσιο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο», όπου θα προσφέρει σειρά εκλαϊκευμένων επιστημονικών διαλέξεων. Οι διαλέξεις θα δίνονται από Καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου και άλλων ξένων Πανεπιστημίων, καθώς και από ειδικά καταρτισμένους ομιλητές σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, όπως π.χ. κοινωνικά, ιστορικά, πολιτιστικά, υγειονομικά, περιβαλλοντικά κ.ά.

Οι διαλέξεις θα γίνονται κάθε 3η Τρίτη εκάστου μηνός στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.

Η πρώτη διάλεξη θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7.00 το βράδυ, με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Καπαρδή, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Ο ανθρώπινος παράγοντας στην επιβολή ποινών».

Όλες οι διαλέξεις θα είναι ανοικτές προς το κοινό και θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όσοι θέλουν.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων