13/01/2023 14/01/2023 H τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς στους εργαζομένους στο χώρο διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 2:45

Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

H τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς στους εργαζομένους στο χώρο διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος 2023.

Επίσης, ο Πανιερώτατος ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή μεταξύ τους συνεργασία, ενώ προέτρεψε τους εργαζόμενους να είναι ευγενικοί, πρόθυμοι και εξυπηρετικοί προς όλους όσοι απευθύνονται στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων