16/09/2022 16/09/2022 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης αναγνώσθηκε το Μικρό Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο Ησυχαστήριο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου. Ο μετονομασθείς μοναχός έλαβε χθες το όνομα Δημήτριος, προς τιμή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου. Ο Πανιερώτατος απευθυνόμενος στο νέο...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 18:18

Κουρά Μοναχού στο Ησυχαστήριο Αγίου Δημητρίου στην Αγία Βαρβάρα

Διαδώστε:
Κουρά Μοναχού στο Ησυχαστήριο Αγίου Δημητρίου στην Αγία Βαρβάρα

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης αναγνώσθηκε το Μικρό Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο Ησυχαστήριο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Ο μετονομασθείς μοναχός έλαβε χθες το όνομα Δημήτριος, προς τιμή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Ο Πανιερώτατος απευθυνόμενος στο νέο μοναχό αναφέρθηκε στην σχέση του ορθοδόξου μοναχισμού, ο οποίος βασίζεται στις τρεις βασικές αρετές και υποσχέσεις. Ταπείνωση, υπακοή και ακτημοσύνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων