16/11/2021 16/11/2021 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Κυριακή το απόγευμα, 14 Νοεμβρίου 2021, η κουρά του Δόκιμων Μοναχών Γεωργίου και Ιωάννου στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Δημητρίου στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας. Την κουρά τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος έδωσε στους νέους μοναχούς τα ονόματα Εφραίμ και Χρύσανθος. Ο Πανιερώτατος απηύθυνε...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 16:05

Κουρές νέων μοναχών στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Κουρές νέων μοναχών στη Μητρόπολη Ταμασού

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Κυριακή το απόγευμα, 14 Νοεμβρίου 2021, η κουρά του Δόκιμων Μοναχών Γεωργίου και Ιωάννου στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Δημητρίου στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας.

Την κουρά τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος έδωσε στους νέους μοναχούς τα ονόματα Εφραίμ και Χρύσανθος.

Ο Πανιερώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους πνευματικών νουθεσιών προς τους νεοκαρέντες μοναχούς.

Κατά τον Εσπερινό και την ακολουθία της κουράς, εκτός των άλλων πατέρων του Ησυχαστηρίου, παρέστησαν συμπροσευχόμενοι διάφοροι κληρικοί από Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Κύπρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων