27/01/2023 27/01/2023 Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, και συγκεκριμένα οι Μητροπολίτες Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνας, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ευρισκόμενοι στην Κύπρο μετά των συνοδειών τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την Τετάρτη 25...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 21:36

Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Μητρόπολη Ταμασού

Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, και συγκεκριμένα οι Μητροπολίτες Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνας, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ευρισκόμενοι στην Κύπρο μετά των συνοδειών τους, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Τους Μητροπολίτες υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τους οποίους ξενάγησε στους χώρους της Μητροπόλεως, στα δύο μουσεία εντός του Επισκοπείου, και στο τέλος ο Πανιερώτατος παρέθεσε γεύμα προς τιμή των φιλοξενούμενων Αρχιερέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων