17/09/2019 17/09/2019 Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Β’ Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας στη Μαλούντα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Στο καλωσόρισμα ο διευθυντής του σχολείου κ. Παναγιώτης Λαμπίτσης αναφέρθηκε στην αξία της παιδείας κάτι...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 13:35

Ο Μητρ.Ταμασού στο Β’ Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Ταμασού στο Β’ Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Β’ Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας στη Μαλούντα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Στο καλωσόρισμα ο διευθυντής του σχολείου κ. Παναγιώτης Λαμπίτσης αναφέρθηκε στην αξία της παιδείας κάτι το οποίο απουσιάζει στον σημερινό άνθρωπο.

Ο Πανιερώτατος στον δικό του χαιρετισμό αναφέρθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς στην αξία της παιδείας αλλά και της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο και ιδιαίτερα της Μητροπόλεως Ταμασού και κάλεσε τα παιδιά στον αγώνα της μάθησης της υγιούς απασχόλησης μέσα απο τις δράσεις του σχολείου και της Εκκλησίας.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή και καρποφόρα χρονιά και με μια φράση που τα λέει όλα:

«είμαι διπλά σας, σας αγαπώ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων