12/01/2023 12/01/2023 Στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώθηκε Xριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, με παιδάκια από την Ουκρανία, τα οποία έψαλαν στην γλώσσα τους Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Αφού πήραν τα δωράκια τους, τα δεξιώθηκε με τους γονείς τους ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος τα διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τα...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2023 - 20:54

Ο Μητροπολίτης Ταμασού μοίρασε δώρα και ευχές σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού μοίρασε δώρα και ευχές σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώθηκε Xριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023, με παιδάκια από την Ουκρανία, τα οποία έψαλαν στην γλώσσα τους Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Αφού πήραν τα δωράκια τους, τα δεξιώθηκε με τους γονείς τους ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος τα διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τα στηρίζει μέχρι την ευλογημένη ημέρα που θα επιστρέψουν πίσω στη πατρίδα τους.

Οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Πανιερώτατο με το οποίο διατηρούν ένα σύνδεσμο αγάπης και αλληλεγγύης.

Ευχή όλων δήλωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας είναι όπως διακοπούν όλοι οι πόλεμοι στη γη και επιτέλους με ειρήνη και Ουκρανοί και Κύπριοι επιστρέψουν πίσω ελεύθεροι στις πατρογονικές τους εστίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων