16/05/2022 16/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μίλησε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Χριστιανικού Συνδέσμου Λυθροδόντα “Άγιος Θεράποντας” με θέμα την αγάπη, την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022. Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό από την πρόεδρο του Χριστιανικού Συνδέσμου κ. Μόρφω, τον προϊστάμενο της ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Τουλούμη, προβολή βίντεο με αποσπάσματα Πατέρων της Εκκλησίας με θέμα...
16 Μαΐου, 2022 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 16:49

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Φιλανθρωπική εκδήλωση Χριστιανικού Συνδέσμου Λυθροδόντα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Φιλανθρωπική εκδήλωση Χριστιανικού Συνδέσμου Λυθροδόντα

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μίλησε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Χριστιανικού Συνδέσμου Λυθροδόντα “Άγιος Θεράποντας” με θέμα την αγάπη, την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό από την πρόεδρο του Χριστιανικού Συνδέσμου κ. Μόρφω, τον προϊστάμενο της ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Τουλούμη, προβολή βίντεο με αποσπάσματα Πατέρων της Εκκλησίας με θέμα την αγάπη, η ομιλία του Πανιερωτάτου και στη συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια από τα μέλη του Χριστιανικού συνδέσμου.

Ο Πανιερώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον ορισμό της αγάπης, ποιος ήταν ο πρώτος που δίδαξε την αγάπη, ο Ιησούς Χριστός, πως μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα την εντολή της αγάπης που μας διδάσκει ο ίδιος ο Χριστός, και πως πρέπει να διέπονται οι σχέσεις των ανθρώπων στην καθημερινή ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων