25/11/2022 25/11/2022 Εξερχόμενος ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας από την εκπομπή του OMEGA «Αιχμές», χθες Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, είχε απρόσμενη συνάντηση με ομάδα φοιτητών δημοσιογράφων με επικεφαλής τον καθηγητή τους κ. Γιώργο Παυλίδη. Ο Πανιερώτατος αντάλλαξε απόψεις με τους φερέλπιδες νέους, συζήτησε τις σκέψεις τους, Δέχθηκε με χαρά και απάντησε στα διάφορα ερωτήματα που έθεσαν οι μελλοντικοί...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 11:49

Ο Μητροπολίτης Ταμασού συναντά νεαρούς δημοσιογράφους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού συναντά νεαρούς δημοσιογράφους

Εξερχόμενος ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας από την εκπομπή του OMEGA «Αιχμές», χθες Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, είχε απρόσμενη συνάντηση με ομάδα φοιτητών δημοσιογράφων με επικεφαλής τον καθηγητή τους κ. Γιώργο Παυλίδη.

Ο Πανιερώτατος αντάλλαξε απόψεις με τους φερέλπιδες νέους, συζήτησε τις σκέψεις τους, Δέχθηκε με χαρά και απάντησε στα διάφορα ερωτήματα που έθεσαν οι μελλοντικοί δημοσιογράφοι και τους προσκάλεσε να επισκεφθούν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού να τους κεράσει fredo.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων