20/09/2022 20/09/2022 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Κοπτίδη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, τέλεσε χθες τον Αγιασμό στη Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας. Παρόντες στον Αγιασμό ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κ. Σάββας Αγγελίδης, ανώτεροι δικηγόροι της Δημοκρατίας, και άλλοι υπαλλήλοι που...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 11:50

O Mητροπολίτης Ταμασού τέλεσε αγιασμό στη Γενική Εισαγγελία

Διαδώστε:
O Mητροπολίτης Ταμασού τέλεσε αγιασμό στη Γενική Εισαγγελία

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Κοπτίδη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, τέλεσε χθες τον Αγιασμό στη Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας.

Παρόντες στον Αγιασμό ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κ. Σάββας Αγγελίδης, ανώτεροι δικηγόροι της Δημοκρατίας, και άλλοι υπαλλήλοι που εργάζονται στη Νομική Υπηρεσία.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, για την άδεια να τελέσει τον αγιασμό, ευχαρίστησε τον Γενικό Εισαγγελέα για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους καλή φώτιση στον αγώνα τους, ώστε να παίρνουν ορθές αποφάσεις στα διάφορα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν, λόγω των καθηκόντων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων