02/07/2022 02/07/2022 Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία με τίτλο “Σας φέρνω τ’ άστρα τ’ ουρανού και τον Αυγερινό”, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, στην υπαίθρια σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπείο, η οποία ήταν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη. Στη συναυλία συμμετείχαν ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Μαργαρίτα Ηλία και η Κατερίνα Παπαϊακώβου, οι οποίοι...
02 Ιουλίου, 2022 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 11:28

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε συναυλία που οργάνωσε η Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε συναυλία που οργάνωσε η Μητρόπολη Ταμασού

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία με τίτλο “Σας φέρνω τ’ άστρα τ’ ουρανού και τον Αυγερινό”, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, στην υπαίθρια σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπείο, η οποία ήταν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Μαργαρίτα Ηλία και η Κατερίνα Παπαϊακώβου, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, και συμμετείχαν η χορωδία της Μητροπόλεως Ταμασού “Ταμασεών Ωδές” και η χορωδία του Πινδάρειου Ωδείου Κύπρου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνεχάρη τους ερμηνευτές και τις δύο χορωδίες, για την καταπληκτική απόδοση των τραγουδιών, τον χορηγό της συναυλίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τον χορηγό επικοινωνίας, το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου) και συνεχάρη τον κόσμο που ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στις συναυλίες που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής.

Να αναφερθεί ότι η εκδήλωση συμπεριλαμβανόταν στα 15 χρόνια από την ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού.

Την συναυλία παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Μάριος Παναγίδης, και Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου, εκπρόσωποι του Αρχηγού της Αστυνομίας και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, ο Δήμαρχος Καραβά, κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Χριστόφορος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Χρήστος Οικονόμου, κληρικοί, θρονικοί επίτροποι, και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων