04/07/2022 04/07/2022 Σε μια υπέροχη εκδήλωση για το περιβάλλον, έλαβε μέρος ο ποδηλατικός όμιλος της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής «Άγιος Μνάσων». Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που διοργάνωσε με επιτυχία το κίνημα “πράσινη ασπίδα” , οι ποδηλάτες μαζί με την ομάδα παραποδηλασίας, ανέλαβαν τη διεξαγωγή της ποδηλασίας, η οποία κατέληξε στο φράγμα του Ξυλιάτου. Στη συνέχεια, ακολούθησε πλούσιο...
04 Ιουλίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 16:04

O ποδηλατικός όμιλος της Ι.Μητρόπολης Ταμασού “Άγιος Μνάσων” σε εκδήλωση για το περιβάλλον

Διαδώστε:
O ποδηλατικός όμιλος της Ι.Μητρόπολης Ταμασού “Άγιος Μνάσων” σε εκδήλωση για το περιβάλλον

Σε μια υπέροχη εκδήλωση για το περιβάλλον, έλαβε μέρος ο ποδηλατικός όμιλος της Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής «Άγιος Μνάσων». Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που διοργάνωσε με επιτυχία το κίνημα “πράσινη ασπίδα” , οι ποδηλάτες μαζί με την ομάδα παραποδηλασίας, ανέλαβαν τη διεξαγωγή της ποδηλασίας, η οποία κατέληξε στο φράγμα του Ξυλιάτου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον τραγουδιστή Παντελή Θαλασσινό και άλλους αξιόλογους Κύπριους καλλιτέχνες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του μεταξύ άλλων και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος χαιρέτισε την όλη εκδήλωση.

 

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Ταμασού / Haris Georgakis, Παναγιώτης Χαραλάμπους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων