04/04/2021 04/04/2021 Μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε απόψε, Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, η Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ανθούπολη. Την ακολουθία των Χαιρετισμών τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Το θείο λόγο κήρυξε ο Μοναχός της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού...
04 Απριλίου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 10:32

Οι Γ’ Χαιρετισμοί της Θεοτόκου στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως

Διαδώστε:
Οι Γ’ Χαιρετισμοί της Θεοτόκου στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως

Μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε απόψε, Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, η Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ανθούπολη.

Την ακολουθία των Χαιρετισμών τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μοναχός της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού Αρσένιος, ο οποίος ανέλυσε το στίχο από την γ’ στάση των Χαιρετισμών “Χαῖρε, δένδρον ἀγλαόκαρπον, ἐξ οὗ τρέφονται πιστοί·
χαῖρε, ξύλον εὐσκιόφυλλον, ὑφ᾽ οὗ σκέπονται πολλοί».

Ο Πανιερώτατος στο τέλος της ακολουθίας παρουσίασε στους πιστούς το νέο κληρικό της ενορίας, π. Μνάσωνα. Ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο της Τεσσαρακοστής, καλή δύναμη και καλή υπομονή στον καθημερινό αγώνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων