26/05/2022 27/05/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ευχαριστεί όλα τα Υπουργεία, Υφυπουργεία, Μητροπόλεις, Φορείς, Εταιρείες και Εθελοντές, οι οποίοι συνεισέφεραν σημαντικά για την επιτυχή δεκαπενθήμερη φιλοξενία των Ουκρανών παιδιών και των συνοδών τους στην Κύπρο. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, οι συμβουλευτικοί Ψυχολόγοι του ΚΕΝΘΕΑ, μαζί με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής...
26 Μαΐου, 2022 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 0:42

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδιών από την Ουκρανία στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδιών από την Ουκρανία στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ευχαριστεί όλα τα Υπουργεία, Υφυπουργεία, Μητροπόλεις, Φορείς, Εταιρείες και Εθελοντές, οι οποίοι συνεισέφεραν σημαντικά για την επιτυχή δεκαπενθήμερη φιλοξενία των Ουκρανών παιδιών και των συνοδών τους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, οι συμβουλευτικοί Ψυχολόγοι του ΚΕΝΘΕΑ, μαζί με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της όλης προσπάθειας και στο μέλλον θα διοργανωθεί επίσκεψη στον χώρο διαμονής τους στην Πολωνία, για τη συνέχιση του προγράμματος στήριξης.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού, καταδικάζοντας για ακόμη μια φορά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τόνισε τις καταστροφικές ανθρωπιστικές συνέπειες, που αυτή προκάλεσε, και δήλωσε ότι, εξαιτίας του μεγέθους της τραγωδίας αυτής, θα συνεχίσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, την ανθρωπιστική παρέμβαση, σε συνεργασία και με άλλους Φορείς, οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και επιθυμούν να συνεισφέρουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων