11/12/2019 11/12/2019 Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας» που πλέον έγινε θεσμός και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στις 21 Δεκεμβρίου με διάφορες εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019. Στις 21 Δεκεμβρίου...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:06

«Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας»

Διαδώστε:
«Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας»

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας» που πλέον έγινε θεσμός και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στις 21 Δεκεμβρίου με διάφορες εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Στις 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον ρωσικού τύπου ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέου και πάντων των Ρώσων Αγίων, θα διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ΜΚΟ Κεντρική Υπηρεσία Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ) που σκοπό έχει την σίτιση και στήριξη αριθμού άπορων οικογενειών, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, υπό την διεύθυνση του Σταύρου Παπαντωνίου, με την Ορχήστρα Συναυλιών Λευκωσίας, το Χορωδιακό Σύνολο Αρμονία και τους σολίστ : Μαρίζα Αναστασιάδη (σοπράνο), Έλλη Κουτσούλη (σοπράνο), Μάριο Ανδρέου (τενόρο), Ανδρέα Ιακωβίδη (βαθύφωνο).

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Στις 22 Δεκεμβρίου το χωριό θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο πανηγύρι από τις 10:00 – 21:00 με αγορές 10 Φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων γονέων, μουσική, χορούς, χορωδίες , παιδική γωνιά με φουσκωτά ,μικρά καρουσέλ, κατασκευές, σινεμά, face painting κτλ, φαγητό από επαγγελματίες, ζεστό κρασί αλλά και δωρεάν μοναστηριακή σούπα.

Από όλη αυτή τη γιορτή φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που θα δίνει δώρα στα παιδιά από τις 11:00 μέχρι τις 12:30.

Η είσοδος στο χώρο θα είναι δωρεάν.

Στις 23 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης μεταξύ 17:30 – 18:30 οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα Αστυνομίας Κύπρου σε χριστουγεννιάτικη μουσική .

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Στις 28 Δεκεμβρίου στις 19:00 συναυλία με την Αλέξια «A JAZZY CHRISTMAS WITH ALEXIA». Μία συναυλία με ντζαζ μουσική και τραγούδια τα οποία ακούστηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τις χριστουγεννιάτικες Χολιγουντιανές ταινίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων