05/08/2022 05/08/2022 Το νέο Διοικητή της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που εδρεύει στην κοινότητα της Μαλούντας, Συνταγματάρχη κ. Παναγιώτη Κεραμιδά, δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου 2022, στο γραφείο του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Ο Πανιερώτατος καλοσώρισε το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του...
05 Αυγούστου, 2022 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 8:30

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ

Το νέο Διοικητή της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που εδρεύει στην κοινότητα της Μαλούντας, Συνταγματάρχη κ. Παναγιώτη Κεραμιδά, δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Αυγούστου 2022, στο γραφείο του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Ο Πανιερώτατος καλοσώρισε το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τον ενημέρωσε για διάφορες δράσεις κοινής συνεργασίας που είχε μέχρι σήμερα με την ΕΛΔΥΚ.

Από την πλευρά του, ο κ. Κεραμιδάς ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την υποδοχή και τις ευχές και τον διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπάρχει έως τώρα.

Ο Πανιερώτατος προσέφερε στο νέο Διοικητή ως ενθύμιο εικόνισμα του Αγίου Νεκταρίου και ο κύριος Κεραμιδάς προσέφερε ως ενθύμιο στον Πανιερώτατο το έμβλημα της ΕΛΔΥΚ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων