26/05/2022 27/05/2022 Στο πλαίσιο της υπογραφής του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Καρπενησίου με τον Δήμο Έγκωμης της Λευκωσίας Κύπρου, η αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Νικόλαο Σουλιώτη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού στο Επισκοπειό. Ο Πανιερώτατος ξενάγησε την ανιτπροσωπεία...
26 Μαΐου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 0:55

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Καρπενησίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Καρπενησίου

Στο πλαίσιο της υπογραφής του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης του Δήμου Καρπενησίου με τον Δήμο Έγκωμης της Λευκωσίας Κύπρου, η αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Νικόλαο Σουλιώτη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού στο Επισκοπειό.

Ο Πανιερώτατος ξενάγησε την ανιτπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου στους χώρους της Μητροπόλεως και τα δύο Μουσεία, το Λαογραφικό και το Βυζαντινό.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο τον αφιερωματικό τόμο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, τον οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη.

Τέλος, ο Πανιερώτατος παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων