11/07/2021 11/07/2021 Το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Ιουλίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας συνέχισε τις περιοδείες του στα πυρόπληκτα χωριά της μητροπολιτικής του περιφέρειας. Συγκεκριμένα, ο Πανιερώτατος μετέφερε τις ιερές Εικόνες του Ναού της Αγίας Μαρίνας Οδού από την Μητρόπολη στο χωριό. Να αναφερθεί ότι με την φυγή των κατοίκων από το χωριό την ημέρα...
11 Ιουλίου, 2021 - 12:59

Θαυματουργή διακήρυξε την εικόνα της Αγίας Μαρίνης ο Ταμασού

Διαδώστε:
Θαυματουργή διακήρυξε την εικόνα της Αγίας Μαρίνης ο Ταμασού

Το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Ιουλίου 2021, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας συνέχισε τις περιοδείες του στα πυρόπληκτα χωριά της μητροπολιτικής του περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο Πανιερώτατος μετέφερε τις ιερές Εικόνες του Ναού της Αγίας Μαρίνας Οδού από την Μητρόπολη στο χωριό. Να αναφερθεί ότι με την φυγή των κατοίκων από το χωριό την ημέρα της πυρκαγιάς, μετέφεραν τις ιερές εικόνες στην Ιερά Μητρόπολη για φύλαξη.

Στη συνέχεια, αφού υποδέχθηκε ο κόσμος τις ιερές εικόνες, εν πομπή κατευθύνθηκαν στο Ναό της Αγίας Μαρίνης, στον οποίο τέλεσαν την Παράκληση της Αγίας.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στη θαυμαστή διάσωση των Ναών από τις πυρκαγιές. Επίσης, διακήρυξε επίσημα την εικόνα της Αγίας Μαρίνης ως θαυματουργή, διότι η συγκεκριμένη εικόνα πέντε μέρες πριν την πυρκαγιά δάκρυσε.

Επεσήμανε τη ζωντανή παρουσία της Αγίας Μαρίνας και τους παρότρυνε να έχουν θάρρος, πίστη και υπομονή στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων