05/07/2021 05/07/2021 Την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ανοικτό θέατρο της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό, η θεατρική παράσταση «Μέρες μέχρι την Ενάτη – Ιούλιος 1821» της Ανθής Ζαχαριάδου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου. Στην παράσταση έλαβαν μέρος αξιόλογοι ηθοποιοί του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ). Την θεατρική παράσταση παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Παρέστησαν ο Πανιερώτατος...
05 Ιουλίου, 2021 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 15:50

Θεατρική παράσταση στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Θεατρική παράσταση στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ανοικτό θέατρο της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό, η θεατρική παράσταση «Μέρες μέχρι την Ενάτη – Ιούλιος 1821» της Ανθής Ζαχαριάδου σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος αξιόλογοι ηθοποιοί του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ).

Την θεατρική παράσταση παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Παρέστησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, οι Δήμαρχοι Στροβόλου, Αγλαντζιάς και Τσερίου, κληρικοί, Θρονικοί Επίτροποι, Κοινοτάρχες, Εκκλησιαστικοί Επίτροποι και Χριστιανικοί Συνδέσμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων