03/12/2022 03/12/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, Μετόχιο της Ιεράς Μονής Κύκκου, στη Λευκωσία. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αγαθόνικος Κυκκώτης, Έφορος της Μονής Κύκκου πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη και τον Ιεροδιάκονο Βλάσιο. Κατά...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 16:47

Το Μνημόσυνο του μακαριστού Ηγουμένου της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Σαλαμίνος, Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ Σιόκκουρου

Διαδώστε:
Το Μνημόσυνο του μακαριστού Ηγουμένου της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Σαλαμίνος, Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ Σιόκκουρου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, Μετόχιο της Ιεράς Μονής Κύκκου, στη Λευκωσία.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αγαθόνικος Κυκκώτης, Έφορος της Μονής Κύκκου πλαισιούμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη και τον Ιεροδιάκονο Βλάσιο.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ταμασού, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μακαριστού Γέροντός του, π. Γαβριήλ.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος τέλεσε το μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ, Ηγουμένου της Μονής Αποστόλου Βαρνάβα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων