14/01/2023 15/01/2023 Η  Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου 2023, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές της για το 2022. Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Σιακόλειου Εκπαιδευτικού Κέντρου Κλινικής Ιατρικής στην Αγλαντζιά. Στην τιμητική αυτή εκδήλωση βραβεύτηκε ο...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 4:06

Βραβείο καλύτερης σχολής ποδηλασίας στον όμιλο «Άγιος Μνάσων» της Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Βραβείο καλύτερης σχολής ποδηλασίας στον όμιλο «Άγιος Μνάσων» της Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής

Η  Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Ιανουαρίου 2023, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές της για το 2022.

Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Σιακόλειου Εκπαιδευτικού Κέντρου Κλινικής Ιατρικής στην Αγλαντζιά.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση βραβεύτηκε ο Ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής «Άγιος Μνάσων», που πήρε το βραβείο καλύτερης σχολής ποδηλασίας.

Χαιρετισμό απηύθηναν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώτης Ιωαννίδης.

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, ο οποίος βρίσκεται σε εκκλησιαστική αποστολή στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, εκπροσώπησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Χρυσάνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων