24/10/2021 24/10/2021 Μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και συγκίνησης τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της κοινότητος Αρεδιού, η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Σπυρίδωνος Καρατζιά από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Ευθυμίου, οι Οικονόμοι Πέτρος Φωτίου, εφημέριος του Ναού, και Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, ο Αρχιδιάκονος...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 21:57

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στη Μητρόπολη Ταμασού

Μέσα σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και συγκίνησης τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της κοινότητος Αρεδιού, η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Σπυρίδωνος Καρατζιά από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Ευθυμίου, οι Οικονόμοι Πέτρος Φωτίου, εφημέριος του Ναού, και Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

Την όλη ακολουθία συντόνιζε ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού.

Ο Πανιερώτατος απηύθυνε λόγους παρηγορητικούς και ενισχυτικούς προς τον νεοχειροτονούμενο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού καλωσόρισε τον νεοχειροτονούμενο στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων