29/08/2022 29/08/2022 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ναό του Τιμίου Προδρόμου στον Αγρό, σήμερα κατά την εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του αγίου και ενδόξου προφήτου και Προδρόμου Ιωάννου του Βαπτίστού. Ο Πανιερώτατος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό της κοινότητας Βουνίου, χθες Κυριακή ΙΑ Ματθαίου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος...
29 Αυγούστου, 2022 - 16:50

Εορτάστηκε η μνήμη του Τιμίου Προδρόμου στην Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη του Τιμίου Προδρόμου στην Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ναό του Τιμίου Προδρόμου στον Αγρό, σήμερα κατά την εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του αγίου και ενδόξου προφήτου και Προδρόμου Ιωάννου του Βαπτίστού.

Ο Πανιερώτατος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ναό της κοινότητας Βουνίου, χθες Κυριακή ΙΑ Ματθαίου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού στον ναό του Τιμίου Προδρόμου στην κοινότητα του Λουβαρά. Στο τέλος του Εσπερινού χειροθέτησε σε αναγνώστη κ. Αλέξιο Τύχωνοφ. Ανήμερα της εορτής λειτούργησε στον εορτάζοντα ναό στην κοινότητα Δύμες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων