08/12/2022 08/12/2022 “Η Εκκλησία οφείλει να έχει σταθερή, νηφάλια και ξεκάθαρη άποψη γιατί έχει σταθεί κιβωτός του Έθνους στο διάβα 2.000 ετών. Θα μιλήσει σαν Μητέρα, δεν θα διχάσει τον κόσμο”, αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ. Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 9:59

Λεμεσού Αθανάσιος: “Η Εκκλησία θα μιλήσει σαν Μητέρα, δεν θα διχάσει τον κόσμο”

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: “Η Εκκλησία θα μιλήσει σαν Μητέρα, δεν θα διχάσει τον κόσμο”

“Η Εκκλησία οφείλει να έχει σταθερή, νηφάλια και ξεκάθαρη άποψη γιατί έχει σταθεί κιβωτός του Έθνους στο διάβα 2.000 ετών. Θα μιλήσει σαν Μητέρα, δεν θα διχάσει τον κόσμο”, αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ.

Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση για τον καταρτισμό του τριπροσώπου για τις αρχιεπισκοπικές εκλογές, ο Παναιερώτατος κηρύττει τον Λόγο Αγάπης της Εκκλησίας μέσα στην κυπριακή κοινωνία αγγίζοντας όλα τα θέματα που την απασχολούν.

Λεμεσού Αθανάσιο στηρίζει Καθηγητής Ιατρικής Νίκος Ζαμπόγλου

Την ίδια ώρα και ενώ οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φέρνουν πρώτο τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιος στις προτιμήσεις για το τριπρόσωπο, όλο και περισσότερες προσωπικότητες της νήσου εκφράζουν την στήριξη στο πρόσωπό του.

Ο Καθηγητής Ογκολογίας και Ιατρικός Διευθυντής του German Oncology Center, Δρ. Νίκος Ζαμπόγλου, εκδηλώνει δημόσια τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου και μιλά για το σημαντικό φιλανθρωπικό του έργο, το οποίο πρέπει να ενισχυθεί για να καλύψει ολόκληρη την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: 

Αρχιεπισκοπικές εκλογές: Νέα δημοσκόπηση δίνει πρόθεση ψήφου και παράσταση νίκης στον Λεμεσού Αθανάσιο

Κύπρος: «Μάθε που Ψηφίζεις» με ένα κλικ για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων