28/11/2022 28/11/2022 Συνέρχεται σήμερα από τις 10 το πρωί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου όπου συζητά τα περί προετοιμασίας των Αρχιεπισκοπικών εκλογών. Επί τάπητος θα τεθούν και διαδικαστικά προβλήματα που έχουν προκύψει. Στο “Ράδιο Πρώτο” μίλησε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε κατά πόσο υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν ημερομηνία οι Αρχιεπισκοπικές...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 11:33

Ο Μητροπολίτης Πάφου για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας των Αρχιεπισκοπικών εκλογών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας των Αρχιεπισκοπικών εκλογών

Συνέρχεται σήμερα από τις 10 το πρωί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου όπου συζητά τα περί προετοιμασίας των Αρχιεπισκοπικών εκλογών. Επί τάπητος θα τεθούν και διαδικαστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Στο “Ράδιο Πρώτο” μίλησε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε κατά πόσο υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν ημερομηνία οι Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.

«Δεν το ξέρω αλλά νομίζω πως όχι. Τα προβλήματα τα οποία είχαμε πει εκ των προτέρων ότι θα μπορούσαν να μετακινήσουν την ημερομηνία ήταν η εγγραφή πολλών ξένων αλλοδαπών αλλά ακόμη πρόσκληση προς αυτούς δεν κάναμε» είπε ο Μητροπολίτης Πάφου και Τοποτηρητής του Θρόνου.

Διαβάστε επίσης: 

Συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου με θέμα τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων