17/11/2020 17/11/2020 Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 17ης Νοεμβρίου και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, μίλησαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Παπαχρήστου, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.  Ο κ. Παπαχρήστου αναφέρθηκε στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, με...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 16:05

Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 17ης Νοεμβρίου και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, μίλησαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Παπαχρήστου, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. 

Ο κ. Παπαχρήστου αναφέρθηκε στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι, ενώ ο κ. Κονιδάρης μίλησε με αφορμή τις φωνές που λοιδωρούν το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας σε μέρες πανδημίας. Στο ίδιο θέμα ως παιδαγωγία του Θεού, αλλά και την ενοποιό δύναμη της εκκλησίας αναφέρθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων