31/10/2018 31/10/2018 Ως επανάληψη παλαιότερων πολιτικών πρακτικών χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού περί χωρισμού Εκκλησίας – Κράτους ο Μητροπολίτης Δωδώνης, κ. Χρυσόστομος, τονίζοντας στο Sputnik (ρεπορτάζ: Λάμπρος Ζαχαρής) ότι η Εκκλησία είναι αιώνιος θεσμός που δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιλογές και θέσεις. «Πρόκειται για μία επανάληψη του έργου που έχουμε δει πολλά χρόνια τώρα. Πολλές φορές...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2018 - 17:59

Δωδώνης Χρυσόστομος: “Νιός ήμουν και γέρασα”

Διαδώστε:
Δωδώνης Χρυσόστομος: “Νιός ήμουν και γέρασα”

Ως επανάληψη παλαιότερων πολιτικών πρακτικών χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού περί χωρισμού Εκκλησίας – Κράτους ο Μητροπολίτης Δωδώνης, κ. Χρυσόστομος, τονίζοντας στο Sputnik (ρεπορτάζ: Λάμπρος Ζαχαρής) ότι η Εκκλησία είναι αιώνιος θεσμός που δεν πτοείται από τέτοιου είδους επιλογές και θέσεις.

«Πρόκειται για μία επανάληψη του έργου που έχουμε δει πολλά χρόνια τώρα. Πολλές φορές το έχω ακούσει. Θα έλεγα ελληνικότατα μια παροιμία: “Νιός ήμουν και γέρασα”. Η Eκκλησία, όμως, είναι ένα καράβι που κλονίζεται, αλλά δεν καταποντίζεται», δήλωσε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής του Τομέα Θρησκευτικού Τουρισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Περισσότερα εδώ

ΠΗΓΗ: Sputnik via www.topics.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων