11/07/2020 11/07/2020 Ηχηρό ανακοινωθέν εξέδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στο άκουσμα της είδησης πως ο ναός της του Θεού Σοφίας, που λειτουργούσε μέχρι χθες ως μουσείο, σήμερα μετατρέπεται σε τζαμί. Ο Σεβασμιώτατος καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει δυναμικά σε αυτή την ιεροσυλία, ενώ δηλώνει ρητά πως ο Ερντογάν ορέγεται να γίνει ο Χαλίφης του Σουνιτικού Ισλαμικού Κόσμου....
11 Ιουλίου, 2020 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2020 - 18:42

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Πειραιώς Σεραφείμ: «Κακούργημα κι ανοσιούργημα – Να απαντήσει η κυβέρνηση»

Διαδώστε:
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Πειραιώς Σεραφείμ: «Κακούργημα κι ανοσιούργημα – Να απαντήσει η κυβέρνηση»

Ηχηρό ανακοινωθέν εξέδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στο άκουσμα της είδησης πως ο ναός της του Θεού Σοφίας, που λειτουργούσε μέχρι χθες ως μουσείο, σήμερα μετατρέπεται σε τζαμί. Ο Σεβασμιώτατος καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει δυναμικά σε αυτή την ιεροσυλία, ενώ δηλώνει ρητά πως ο Ερντογάν ορέγεται να γίνει ο Χαλίφης του Σουνιτικού Ισλαμικού Κόσμου.

Διαβάστε όλο το ανακοινωθέν:

«Η Ελλάς οφείλει να απαντήσει δυναμικά στην ιερόσυλη και βάρβαρη μετατροπή της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας σε Μουσουλμανικό τέμενος της ψευδοθρησκείας του Ισλάμ.

Ο σχεδιασμός του νεοθωμανού Ταγίπ Ερντογάν ολοκληρώθηκε. Η δικαιοσύνη στην Τουρκία αποδεικνύεται γελοιωδέστατο άθυρμα του φασιστικού Ισλαμικού καθεστώτος. Ο Ερντογάν εζήλωσε Ηροστράτεια δόξα και επιδιώκει να πυρπολίσει τις διανθρώπινες σχέσεις και να δηλητηριάσει την συνύπαρξη των Εθνών. Ορέγεται τον τίτλο του Χαλίφη του Σουνιτικού Ισλαμικού κόσμου ενός ανθρωποκατασκευασμένου πολιτικοοικονομικοστρα-τιωτικού συστήματος βίας, αρπαγής, δολοφονιών, εγκλήματος και απάτης, που δήθεν εδράζεται στον Δημιουργό της ζωής, ενώ είναι ένα συμπίλημα γνωστικών θρησκευτικών δοξασιών και μία κακέκτυπος αντιγραφή αποκρύφων γνωστικών βιβλίων Παλαιάς και Καινής Διαθήκης, Ζωροαστρισμού και αρχαίας Αραβικής θρησκείας.

Απέναντι σε αυτό το κακούργημα και ανοσιούργημα της καταδολίευσης της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, από ένα κατ’ ουσίαν δαιμονικό κοσμοείδωλο, η Ελλάς καλείται μόνη της δυστυχώς να αντιμετωπίσει το έγκλημα, όχι με άσφαιρες και ανούσιες δηλώσεις και διαγγέλματα, αλλά με πράξεις έμπονες και ουσιώδεις. Ας καταλάβουν όλοι, ότι τα φοβικά σύνδρομα του κατευνασμού επιτείνουν τις αρπακτικές διαθέσεις του νεοθωμανού Ερντογάν. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό Πολιτικό σύστημα, δεν πρέπει να περιμένει καμμία ουσιώδη στήριξη από τους διεθνείς οργανισμούς ή την ΕΕ και μάλιστα με Γερμανική προεδρία, όπου φιδοσέρνεται η διεθνής διπλωματία και παίζεται το βρώμικο «σκάκι» της υποδούλωσης των μικρών και ανυπερασπίστων λαών.

Καλώ την Ελληνική Κυβέρνηση, να απαντήσει άμεσα στο ανοσιούργημα του Τ. Ερντογάν.

Να εισαγάγει με την μορφή κατεπείγοντος Νομοσχέδιο, στην Βουλή των Ελλήνων, να καταργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο ανιδρύσεως και λειτουργίας Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, ΝΠΙΔ του Ελληνικού Κράτους.
Να καταργήσει η Ελλάς, τα άχρηστα προξενεία της στην Ανδριανούπολη και την Σμύρνη, όπου δεν υφίσταται ομογένεια για να υποχρεωθεί η Τουρκία, κατ’ αντιστοιχία να αποσύρει την διπλωματική της εκπροσώπηση στην Κομοτηνή και στην Ρόδο,

Να αφαιρέσει την Ελληνική υποκοότητα από τα μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητος της Θράκης, που παρά την Συνθήκη της Λωζάνης, αυτοπροσδιορίζονται ως Τουρκογενείς και έχουν Τουρκική εθνική συνείδηση και να τους απελάσει άμεσα, άλλωστε το Τουρκικό θηριώδες καθεστώς με τα Σεπτεμβριανά και τις απελάσεις συρρίκνωσε την ανθούσα στην Κωνσταντινούπολη Ελληνική ομογένεια των 000 σε μόλις 2.500 και η Ελληνική Πολιτεία δεν τόλμησε να κάνει χρήση της αρχής της αμοιβαιότητος, που προβλέπεται στην συνθήκη της Λωζάνης.
Αν δεν γίνουν άμεσα αυτά, είμεθα άξιοι της ύβρεως του Τ. Ερντογάν και της ψευδοθρησκείας του Ισλάμ.

Ειλικρινά, θλίβομαι, διότι, όσοι εναντιούμεθα στο οικουμενιστικό τέρας και στο διεθνιστικό σύστημα δικαιωνόμαστε τόσο άμεσα. Αντί οι Ορθόδοξες χώρες, να συγκροτήσουν ένα πανίσχυρο Ορθόδοξο τόξο, συμφύρονται επί 100 χρόνια στις βρώμικες αυλές των αιρετικών Λατίνων και Φράγκων. που κατέλυσαν την Χριστιανική Βυζαντινή αυτοκρατορία το 1204 με αφάνταστο μίσος και αγαλλόμενοι παρηκολούθησαν την άλωση της Βασιλευούσης το 1453. Ελπίζω να κατανοείται τώρα, πόσο τραγικό λάθος ήταν η χορήγησις αυτοκεφαλίας στους σχισματικούς και παρασυναγώγους της Ουκρανίας, κατ’ επιταγή των Ευρωατλαντιστών, γεγονός, που διέσπασε την ενότητα των Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων