17/05/2023 06/06/2023 Τον Φρέντη Μπελέρη επισκέφθηκε σήμερα στη φυλακή η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα Κωνσταντίνα Καμίτση. Η συνάντηση τους στην αλβανική φυλακή διήρκεσε 45 λεπτά. Η κ. Καμίτση δεν έκανε κάποιο σχόλιο μετά τη συνάντηση, ενώ συνοδευόταν από το δικηγόρο του Φρέντη Μπελέρι και έναν διερμηνέα. Ο Φρέντι Μπελέρης, νέος δήμαρχος Χειμάρρας, κατηγορείται για απόπειρα εξαγοράς...
17 Μαΐου, 2023 - 19:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 2:35

Αλβανία: Η ελληνίδα πρέσβης επισκέφθηκε τον Φρέντη Μπελέρη στη φυλακή

Διαδώστε:
Αλβανία: Η ελληνίδα πρέσβης επισκέφθηκε τον Φρέντη Μπελέρη στη φυλακή

Τον Φρέντη Μπελέρη επισκέφθηκε σήμερα στη φυλακή η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα Κωνσταντίνα Καμίτση.

Η συνάντηση τους στην αλβανική φυλακή διήρκεσε 45 λεπτά. Η κ. Καμίτση δεν έκανε κάποιο σχόλιο μετά τη συνάντηση, ενώ συνοδευόταν από το δικηγόρο του Φρέντη Μπελέρι και έναν διερμηνέα.

Ο Φρέντι Μπελέρης, νέος δήμαρχος Χειμάρρας, κατηγορείται για απόπειρα εξαγοράς ψήφων, και περιμένει να μάθει αν θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες

Σε συνέχεια σχετικών οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια η πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία, είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση (που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες), ενώ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις οικογένειές τους και τους δικηγόρους τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων